• Menu
  • Menu
sølvkroken rogerdraget

Sølvkroken Rogerdraget

Rogerdraget fra Sølvkroken

Rogerdraget er en sluk fra Sølvkroken som er spesialutviklet både til ørret og sjøørretfiske. Den kommer i et vell av ulike farger, tilpasset de aller fleste fiskesituasjoner og årstider.

rogerdraget sjøørretsluk

Allsidig sluk til ørretfiske

I motsetning til mange andre sluker som er laget av metall, er Rogerdraget støpt i et epoksylignende materiale. Den er formet i en distinkt s-form, noe som gjør at den får en veldig livlig gange i sjøen.

Sølvkroken produserer denne sluken i en rekke forskjellige fargevarianter. Den kommer i alt fra naturlige farger som er ment å imiterer ørretens byttefisker, til friske fargevarianter som trigger ørreten til hugg.

rogerdraget sjøørretsluk fra sølvkroken

Rogerdraget er en allsidig sluk som fungerer like godt til ørretfiske i fjellvann, som til sjøørretfiske i sjøen. Vektklassen 13 gram fungerer godt etter sjøørreten, og kan dessuten fint fiskes i fjellvann.

Rogerdraget Holographic

Sølvkroken produserer Rogerdraget også en holografisk variant på 18 gram, spesialdesignet for sjøørretfiske. Denne utgaven kommer i fire forskjellige farger, og har et ekstra fint og realistisk skimmer.