• Menu
  • Menu
savage gear lt seeker

Savage Gear LT Seeker

LT Seeker fra Savage Gear

LT (Line Thru) Seeker fra Savage Gear er en moderne og meget effektiv sluk som enhver sjøørretfisker bør ha i arsenalet sitt. Den har gang på gang vist sin effektivitet og det er ikke uten grunn at mange danske sjøørretfiskere fremhever LT Seeker som sin favorittsluk etter sjøørreten. Den fungerer selvsagt også meget godt i Norge og den er et giftig alternativ fra nord til sør. 

savage gear lt seeker sjøørretsluk

annonselenke

LT Seeker er en såkalt line thru, eller også kalt inline sluk. Det betyr at linen går rett gjennom slukens kropp for så å festes direkte i kroken. Systemet minner litt om tube-fluer og har flere åpenbare fordeler.

lt seeker isp

Et av hovedargumentene er at når fisken biter på så frigjøres fisken fra sluken, noen som resulterer i at fisken ikke kan bruke sluken som brekkstang og har vanskeligere for å komme seg løs.

LT Seeker er en kompakt sluk, noe som gjør den ideell både til lange kast, og til bruk på vindfulle dager. Den kommer i tre vektklasser: 13g, 18g, og 24g, noe som skulle dekke alle fiskesituasjoner.

Giftig roterende gange som trigger ørreten

Et annet viktig designprinsipp ved denne sluke er at spinner rundt sin egen akse, likt hva en skadet eller syk byttefisk ville ha gjort. Denne særegne gangen har vist seg å være svært lokkende på sjøørreten.

Det anbefales også at du foretar noen såkalte spinnstopp underveis, da vil sluken spinne horisontalt mens den sakte synker mot bunnen, denne bevegelsen gir ekstra liv i sluken og er med på å lokke treg sjøørret til hugg.

Naturtro farger av høy kvalitet

Savage Gear har også gjort en meget god jobb når det kommer til “lakkeringen” av LT Seeker. Mønsteret er fotoprintet på med holografiske effekter, noe som gir sluken et meget naturtro og fristende utseende.

savage gear lt seeker isp

Sluken kommer også i flere farger, alt fra naturtro imitasjoner av tobis til mer livlige varianter. Prøv den for eksempel i “sandeel” og “red copper”.