• Menu
  • Menu
abu garcia mo coast kystwobbler

Abu MO Coast

MO Coast fra Abu Garcia

Mo Coast fra Abu Garcia er utviklet og designet av den danske sjøørreteksperten Mogens Olesen. Strengt talt så er ikke dette en sluk i ordet rette forstand, men heller en såkalt kystwobbler. Den imiterer småfisk som sjøørreten liker å spise, som en liten stingsild. Den går veldig grunt, slik at man kan fiske den over grunne viker uten at man setter seg fast. 

abu mo coast

annonselenke

Giftig kystwobbler

Som nevnt så er ikke MO Coast en sjøørretsluk i ordets rette forstand, men den omtales i stedet for som en kystwobbler. Den er ikke laget av metall som en vanlig sluk, men den er i stedet for støpt i plast. Utformingen gjør at den beveger seg på en naturlig måte i vannet, og har fine utslag enten du fisker den sakte eller hurtig.

 

mo coast kystwobbler

MO Coast kommer ferdig utrustet med to splittringer, og en skarp krok av god kvalitet.  Sluken kommer i to forskjellige vekter, 16 og 24 gram, og flere forskjellige spennende farger. På grunn av den kompakte utformingen, så er det ingen problemer å kaste forholdsvis langt med MO Coast, selv i ruskete vær. En stor bæreflate gjør at sluken får en fin gange, selv ved rolig innsveiving. 

Slik fisker du med Abu MO Coast

MO Coast er en kystwobbler som passer perfekt til steder hvor det er langgrunt. Den synker sakte, og har en grunn gange, slik at den elegant danser gjennom vannet uten å sette seg fast i bunn.

Når du fisker med MO Coast så kan du med fordel legge inn noen spinnstopp underveis. Det er ikke uvanlig at sjøørreten følger etter et godt stykke, og så tar den når du stopper å sveive. Under spinnstoppen så vil MO Coast vugge fint fra side til side, mens den sakte detter nedover mot bunnen. Veldig mange ørreter biter på i det sluken stopper og synker mot bunnen.